Over ons

Grote verhuisklus, kleine verhuisklus, internationale verhuizing of opslag? Magic Movers regelt alles voor u, van planning tot uitvoering. Wij zijn Magic Movers, een bedrijf dat zich richt op de totale verzorging op het gebied van verhuizing. Vanuit hartje Haarlem verzorgen wij verhuizingen door heel Nederland en ver daarbuiten.

Ons gemotiveerde team van professionele verhuizers helpt u bij uw verhuizing. Enthousiaste verhuizers die over het algemeen relatief jong zijn en graag de handen uit de mouwen steken. Tegelijkertijd hebben al onze verhuizers binnen het verhuisbedrijf al veel ervaring opgedaan waardoor ze effectief en productief kunnen handelen. Dit houdt in dat ze uw inboedel voorzichtig behandelen en tegelijkertijd vlot kunnen werken.

Met meerdere verhuizingen per dag bouwen onze medewerkers dag in, dag uit ervaring op met het uitvoeren van onze verhuisservice. Deze ervaring komt terug in ieder onderdeel van uw verhuizing.Vanaf de eerste afspraak voor de verhuizing tot de oplevering na de verhuizing wordt zorgvuldig gewerkt.

 

De Magic Movers service

Magic Movers staat voor voordelig en zorgeloos verhuizen en verricht dagelijks verhuizingen door heel Nederland en ver daarbuiten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze professionele verhuizers gaan vakkundig met uw spullen om, zijn flexibel ingesteld en zorgen altijd voor een professionele verhuizing. Magic Movers heeft klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel staan.

De mate van professionaliteit van onze verhuizers meten we dagelijks aan de hand van de klanttevredenheid. Zo houden we een vinger aan de pols en gebruiken we de feedback van onze klanten om ons verhuisservice continu te blijven verbeteren.

  • Wij werken met opgeleide verhuizers
  • U ontvangt deskundig advies van ervaren verhuizers
  • Wij hebben aanvullende diensten; opslag, verhuisliften, verhuisdozen
  • Verhuizing op maat door heel Nederland en ver daarbuiten
  • Magic Movers werkt voor particulieren & bedrijven
  • Verhuizen zonder zorgen
  • U kunt zelf de benodigde M3 berekenen
  • Vooraf een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten

 

Magic Movers verhuismaterieel

Het komt regelmatig voor dat het verhuizen van meubels niet lukt via de trap of lift door de ligging van een woning. Dan is een verhuislift een handig hulpmiddel tijdens de verhuizing. Wij bieden dan ook verhuisliften aan. De Magic Movers verhuizers zijn getraind in het veilig gebruik van onze verhuisliften. Als u, als deel van een verhuizing of als losse dienst, een verhuislift bij ons huurt, huurt u hier altijd een verhuizer van Magic Movers bij. Zo is het gebruik van de verhuislift altijd veilig en verantwoord.

Magic Movers beschikt uiteraard ook over een aantal verhuiswagens van verschillende formaten waarmee uw bezittingen veilig verhuizen. We beschikken ook over materialen die nodig kunnen zijn tijdens uw verhuizing zoals stevige verhuisdozen en beschermmaterialen. Uw bezittingen worden altijd op een veilige manier vervoerd.

Staat u op het punt te verhuizen? Dan bent u bij Magic Movers aan het juiste adres! Een verhuislift huren kan bij ons tegen een scherp tarief in combinatie met gediplomeerd verhuispersoneel en u maakt altijd gratis gebruik van de verhuiswagen.