Over Magic Movers

Beste bezoeker,

Wij zijn Magic Movers een bedrijf dat zich richt op de totale verzorging op het gebiedt van verhuizing.
Vanuit hartje Haarlem verzorgen wij verhuizingen door heel Nederland.

Een verhuizing is vaak een spannende tijd. Raakt er niks kwijt en gaat er niks stuk? Hoe kan ik mijn spullen goed inpakken en in welke volgorde kan ik ze het beste overbrengen? En hoe zorg ik dat ik op mijn nieuwe adres alles snel weer op orde heb? De professionele verhuizers van Magic Movers snappen uw zorgen en denken met u mee. Zodat uw verhuizing snel en zorgvuldig verloopt, zonder dat u hoeft in te zitten over uw dierbare bezittingen.

Particuliere verhuizingen

Bij een verhuizing heeft u al een hoop te regelen en te organiseren. Of u nu gaat verhuizen in Roermond, elders in Haarlem of naar het buitenland. Magic Movers zorgt dat u naar het overbrengen van uw inboedel geen omkijken heeft. Inclusief het demonteren en monteren van uw meubels, het zorgvuldig verpakken en uitpakken, het ophangen van schilderijen en als u wilt zelfs het schoonmaken van uw oude woning. Met respect voor u, uw privacy en uw huisraad. Zo wordt uw nieuwe huis snel uw thuis.

Bedrijfsverhuizingen

Betrekt u een nieuw bedrijfspand of plant u een interne verhuizing van machines, laboratoriumapparatuur, een archief of kantoorinventaris? Onze ervaren en goed getrainde verhuizers bereiden uw verhuizing voor tot in de details voor een minimaal productiviteitsverlies. Ook voor complexe verhuizingen van bijvoorbeeld kwetsbare of zware apparatuur beschikt Magic Movers over de benodigde hulpmiddelen en expertise om alles veilig en efficiënt over te brengen.

Wilt u niet met de handen vol zitten over het inpakken, labelen, verplaatsen en het transport? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door op vrijblijvende basis.

Magic Movers
is Partner van:

5 Reacties tot nu toe

BobGeplaatst op1:21 pm - aug 23, 2018

Ik wil graag de kosten weten om een buffetkast van Nederland naar Milano Italie te laten sturen.

De kast weegt 70 kilo & is
113 breed x 52 diep x 193 hoog

Alvast bedankt,

Bob

R> NaipalGeplaatst op3:27 pm - aug 24, 2018

Beste Magic mover, heb jullie nummer inderdaad Van 3M gekregen.

Ik zou graag een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het transporten van 2 kubieke mter aan dozen met huisraad,
voor een student van 3M amsterdam west, naar breda centrum. inclusief dozen laden en lossen.

mvg R. Naipal

benGeplaatst op1:28 pm - sep 27, 2018

Leuk tem dankjewel mannen!!

Ruud SoetensGeplaatst op7:22 am - okt 3, 2018

Hoi, we willen graag een offerte voor ong 20 m3 aan meubels en dozen. We wonen op 4e verdieping zonder lift. Hoeveel verhuizers hebben we nodig en wat is jullie prijs per uur?

Gr,
Ruud

adminGeplaatst op2:13 pm - okt 4, 2018

Beste Ruud,

Onze uurprijs is €48,40 per uur.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen doormiddel van mail of natuurlijk per telefoon.
Onze contact gegevens vind u op onze contact pagina.

Met vriendelijke groet,

Team Magic Movers

Geef een reactie